طبیعت: دارچین و زنجبیل دارای طبع گرم میباشد .
.
خواص:
این دمنوش دارای خاصیت تسکین دهنده دردهای مفاصل است.
باعث درمان سوء هاضمه و تسکین درد و نفخ معده و برطرف کننده اسهال می شود.
این دمنوش تحریک کننده جریان خون است.
این دمنوش از ضعف عمومی بدن جلوگیری می کند.
برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی توصیه می شود.
همچنین این دمنوش برای تسکین دردهای دوران قاعدگی مناسب می باشد.
.
.
موارد منع مصرف: مصرف این دمنوش برای خانم ها در طول دوران بارداری و شیردهی توصیه نمی شود.
.
طرز تهیه:
یک قاشق غذا خوری پودر زنجبیل یا سه/چهار برش از زنجبیل تازه را به همراه چند چوب دارچین در یک قوری ریخته و دو لیوان بزرگ آب با دمای ۸۰ یا ۱۰۰درجه سانتی گراد به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم بکشد. در صورت تمایل می توانید از عسل یا نبات برای شیرین کردن آن استفاده کنید.
درباره این سایت