محل تبلیغات شما

طبیعت: دارچین و زنجبیل دارای طبع گرم می‌باشد .
.
خواص:
این دمنوش دارای خاصیت تسکین دهنده دردهای مفاصل است.
باعث درمان سوء هاضمه و تسکین درد و نفخ معده و برطرف کننده اسهال می شود.
این دمنوش تحریک کننده جریان خون است.
این دمنوش از ضعف عمومی بدن جلوگیری می کند.
برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی توصیه می شود.
همچنین این دمنوش برای تسکین دردهای دوران قاعدگی مناسب می باشد.
.

.
موارد منع مصرف: مصرف این دمنوش برای خانم ها در طول دوران بارداری و شیردهی توصیه نمی شود.
.
طرز تهیه:
یک قاشق غذا خوری پودر زنجبیل یا سه/چهار برش از زنجبیل تازه را به همراه چند چوب دارچین در یک قوری ریخته و دو لیوان بزرگ آب با دمای ۸۰ یا ۱۰۰درجه سانتی گراد به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم بکشد. در صورت تمایل می توانید از عسل یا نبات برای شیرین کردن آن استفاده کنید.

خواص زنجفیل و دارچین

معرفی خواص گیاه زنجبیل

خواص درمانی زنجبیل

دمنوش ,تسکین ,زنجبیل ,دارچین ,توصیه ,کننده ,این دمنوش ,می شود ,دمنوش برای ,در یک ,یک قوری

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

جهان یکه نگار neudarbigblowc تجزیه و تحلیل سیستم ها 0936-729-2276 گنج یاب دزفول - آرامگاه یعقوب لیث صفاری provininap بیسکوئیت ایرانی دانشجوی زیست شناسی contekingfern Daniel's info